Alexander Graham Bell
" Når en dør lukkes åbnes en anden. Men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi ikke end ænser den åbne. "
– Alexander Graham Bell
Slide 1
" At vove er at miste fodfæstet et øjeblik, ikke at vove er at miste sig selv "
– Søren Kierkegaard, teolog, filosof, digter og forfatter
Viktor Frankl
" At troen på en over-mening er af eminent psykoterapeutisk og psykohygiejnisk betydning, er indlysende. Som ægte tro udspringende af indre styrke, gør den stærkere. "
– Viktor Frankl, psykiater og dr. med.
Lise Cabble
" Hvad jeg fortryder mest? Det jeg ikke har gjort, fordi jeg nok ville fortryde det. "
– Lise Cabble
next arrow
previous arrow

Foredrag/undervisning

Jeg kommer gerne ud og holder et foredrag eller underviser.

Det kan enten være et enkeltstående foredrag eller en undervisning, der strækker sig over flere gange. Emnet kan være et almindeligt psykologisk emne, eller det kan være et emne, som falder inden for mit særlige interesseområde: krydsfeltet mellem psykologi og teologi.

Har du brug for foredrag/undervisning om et andet emne, som ikke er nævnt nedenfor, er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre om mulighederne for det.

Pris afhænger af omfang af opgaven samt geografien.

L

Adam og Eva

Hvorfor er mænd som kommoder og kvinder som garderobeskabe?
Hvorfor slutter kvinder deres sætninger med “ikk’?”, og hvorfor kan mænd huske datoen for vigtige sportsbegivenheder, men ikke deres bryllupsdag?
Et foredrag der gør dig klogere på manden og kvindens forskelligheder og på, hvordan du bliver bedre til at håndtere og leve med dem.

L

Den gode samtale

Hvad skal man være opmærksom på, når man skal tage hul på en vigtig samtale? Hvad skal man huske, og hvad skal man lægge mærke til? Om grundelementerne i kommunikation og om at skabe vilkår for den gode samtale

L

Selvværd

Hvad er selvværd og hvordan står det til med mit eget? Hvordan kan jeg undgå at nedbryde det og i stedet styrke det? Undervisning med små individuelle opgaver, som sætter fokus på deltagernes aktuelle selvværd her og nu.

L

Tilgivelse

Et foredrag om det komplekse i tilgivelsesprocessen. Om hvorfor det nogle gange er så svært at tilgive, og at det nogle gange kan være helt forkert.

L

Mødet med døden

Et foredrag om sorg, savn, frygt og kærlighed i forbindelse med at miste en, man elsker. Om psykologiske mekanismer i mennesket i forbindelse med mødet med døden som eksistentielt vilkår.